Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas kung

Mitt hjärta stulet.
En kärleksnymf bortom all räddning och sans
duperad och förförd
av Eros
alla kvinnohjärtans
sinnliga dröm.

~~ * ~~

Fordom en kärleksgudinna
dyrkad på sinnlighetens kärleksaltare
av en oändlig rad kraftfulla och
virila unga män.

~~ * ~~

Mitt hjärtas kung.
Nu blott en slavinna vid dina fötter
din minsta önskan min lag.

~~ * ~~

Din blick, ditt leende.
Med en passionerad charm, humor, och lekfullhet,
en oskuldsfull min 
och en medkänsla som få
förvände du min blick.

~~ * ~~

Mitt hjärta smälte som honungsvax i dina händer.
En passion, kärlek och glöd så förtärande
och utan all sans fick du min gud
värdig min enda överman.

~~ * ~~ 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-15 01:08



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket vackert!
2007-11-17

  Ronny Berk
som kärleksförklaring en pärlemors glinnrande poesi...med känslor som smärtvackra rinningar; så kunglikt om stulna hjärtan...finsaker...ja...
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga