Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns så underbara människor!Vilken tur att jag träffade dig!


som solen

Jag hade länge vandrat ensam i den mörka och kalla skogen
Då och då lös solens strålar genom lövverken men de försvann alltid snabbt,
alltid lämnad ensam och kall

Hade nästan gett upp hoppet
men så plötsligt fanns den där framför mig
En ljus och vacker glänta som öppnade sig
Solen trängde igenom löven och lös upp marken som guld
Jag lade mig ner i det lummiga gröna,lutade huvudet mot det mjuka gräset och lät det omfamna mig
Blundade och tänkte..
här ska jag alltid stanna,

ligga i gräset och låta det smeka min hud
ligga i solen och låta solstrålarna kyssa mitt ansikt
ligga i vinden och låta den tränga in i min själ och se \"mig\"






Du kom in i mitt liv och lös upp min vardag
Dina solstrålar träffade mig och värmde min själ
Om jag inte hade hittat dig skulle jag fortfarande vandra ensam i den mörka skogen...


















Fri vers av ~maria~
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-16 00:03



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jättefint varmt och vackert skrivet.../B
2007-12-09

  Patrick K
vilken vacker :)
2007-12-02

  R-M
Oj va ja tycker om den här, man blir ju nästan lite avis;) nej men på riktig..så härlig lycklig dikt! :D
2007-11-18

    Nicklas VIP
Härligt Härligt!

Minns precis hur det var för mig, för nästan exakt år sen. Allt blev mörkt.. I livet, inte bara pga vinterntiden. I somras skrev jag en hel del om mörkret.

Nu känner jag en lycka för din skull, att du funnit detta! Vägen ut ur mörkret. Jag fann den själv nyligen, men det börjar mörkna igen.. Så jag hoppas innerligt att mörkret aldrig återvänder till dig!

Bravo! Applåder!
2007-11-16

  Thurizas
mycket fin text, fast jag personligen gillar mörka skogar*hehe*
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

~maria~