Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du - haiku

 

 

nära nära nu

ödets vindar....känner du

griper efter dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 450 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2007-11-16 13:45



Bookmark and Share


  Catrin
Läser det som att någon förtjänat sitt öde, att någonting håller på att rättas till hur ett rättviseperspektiv... men det kan ju även vara något gott som ödet bär med sig... Vackra rader hur som haver.
2007-11-23

    Manuela
Yes jag känner för den här!
Bra skrivet!!
Kram
2007-11-17

  Nina V A
som att stå på kanten med blottad hud och omslukas av ödet, ett bildligt gripande som verkligen slår ut, slutna ögon - ett bärande - nog känner man, kraftfullt!!
2007-11-16

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-11-16

  Teresia Ridell
Pricken över i-et !
Nu vet jag precis att det finns ingen återvändo; bara att följa med o gilla läget !
\'Och just nu älskar jag det !!!!
Tack Bodil *!!
2007-11-16

    Cammo
åh, så fint. Så snyggt skrivet
2007-11-16

    *Zenobia*
känner...vingslagen....
2007-11-16

    Erika H
En vackert skriven text med livfullhet och längtan.

Det går att ducka om rädslan blir för stor.
2007-11-16

  Cris
mja... ja.. det gör de faktiskt :-) hur visste du det..
fast jag har en ödets vind som bara sveper förbi mig ...hihi
2007-11-16

    ej medlem längre
Snyggt Bodil!
Snyggt!
2007-11-16

    BetweenTheLines
Dramatiskt ton,skönt avägd.nice
2007-11-16

  Lena Krantz VIP
YES! En haiku som jag faktiskt gillade skarpt!

Riktigt bra!
2007-11-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Med få ord skapar du en isande ödeskänsla. Bra! tycker vänne Fredrik
2007-11-16

  Lilla My* VIP
Känner hur klorna griper efter...*rys* och ändå kan det vara vänligt sinnade vindar...
2007-11-16

  Markattan
Ödesmättat och dramatiskt
i tre snygga rader.
2007-11-16

    Maria Malm
Ja, tänk det är precis de jag känner..
2007-11-16

  aol
så vacket man sveps bara med viljelöst som ett rö
2007-11-16

  devilsangel
Känner jag? Var det ödets vindar som blåste förbi eller är det bara kallt ute??

Nä..jättefint skrivet
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg