Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min Sol,utan dig är världen kall

jag sitter på gräset som har stelnat av frost
och kylan strålar genom mig
tunna ishänder kniper runt min hals och jag
kan njuta av vissheten
att du finns därute någonstans
och väntar
på Kärleken
medan jag fryser
här
ensam

jag kan aldrig få det jag vill ha
du sa \"se, men inte röra\"
och ingen annan
är en vacker, svart stjärna
som du
för du föll så graciöst från himlen
och jag ramlade klumpigt
i en avgrund så djup
att det blir svårt att klättra upp
utan en stege
av
Solsken








Övriga genrer av soulmate_
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-16 19:28



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
gillar flödet, gillar innehållet, gillar hela dikten, välvalda ord och aa, den va bra helt enkelt!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_