Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du betyder inte ett skit. fattar du de?


bortglömd jävla idiotjävel.

jag bet sönder läppen av frustration
det blödde lite, men det gjorde ingenting egentligen
för det där med att hoppa över smärta
det lärde jag mig för länge sen
eller kanske var det först när du klev innanför min dörr
som jag kände den där stenen
ligger och trycker mot hjärtat
fast jag försökt att glömma dig i säkert ett år nu
så etsar sig alla minnen fast
på insidan av mina två hjärnhalvor
jag har gått vidare, jag lovar
jag har kommit över allt som har med dig att göra
men ändå sitter jag här och skriver om dig och dina misstag


- jag skyller allt på dig




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-16 23:11



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Åhå, Bra skrivet med känslorna.
APPLÅDER
2008-05-27

    Melona
ja

den här känslan som
du skuggar orden med

känner jag igen, skarpt

applåd
2008-02-24

    Oprofessionell
så mycket känslor i den här, som bara väntar på att få komma ut innan allt bara sprängs. Jag känner liksom smärtan i den här. det enda jag har att påpeka är raderna då ordet som är början. Känns lite kaka på kaka liksom om du förstår vad jag menar? skulle nog skriva

\'\'som jag kände den där stenen
ligger och trycker mot hjärtat\'\'
2007-11-18

  albertina
Igenkännande. Du skriver alltid så intensivt och berörande. Men att hoppa över sin smärta är aldrig bra=) Det är bättre att möta den hur ont det än gör. Tack för att du delade med dig. =)
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand