Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att vibrera.. mitt hjärta skriker efter dig..




Du får mig att vibrera..

 

 

 

 

Stark längtan är mitt hav
och den varma stranden är min älskling

Du är min älskling
och jag är din

Du är mitt hav
Jag är din våg

Vi är äntligen förenade i förälskelse
mina tankar går till dig i brådska och jag irrar
motvilligt runt mellan många härliga drömmar...


Åh...Hjärtat
Hur mycket jag älskar dig
när du talar
Hur mycket jag älskar dig
när du pratar
Hur mycket jag älskar dig
när du sätter mitt leende på dina läppar
Hur mycket jag älskar dig
när du gråter och klagar
Hur mycket jag älskar dig
när du sprider dig i mina vener

Du släcker min törst och doppar mitt hjärta
Du mjukar upp mina uttryck och mildrar mitt humör
I gryningen reciterar du
reglemente av förälskelse i mina öron..
du omfamnar mig längtande

När längtan brinner
När flodvågen kommer
smeker vi varandra
När den drar sig tillbaka
faller jag på din fot i bönen..

Hjärtat..
Jag håller den blå horisonten i mina händer
för att lämna min längtan i din famn
och vi förenar oss genom att smälta samman
i kärlekens begåvning
många gånger har jag ritat ditt ansikte
smekt det med ett leende
många gånger sjunger jag till dig
sången av längtan
därefter skriver jag ut mjuka kyssar på dina kinder
men
i tyngden av natten
när alla varelser söker spöket av slummern...
sitter jag uppe och längtar
gråter..
längtar till dig..hjärtat
suckar i mina tårar

Älskling
min gröna måne
flodvågen är på väg

vänta på mig

Jag är alltid vaken
tyvärr
sömnlöshet har försvagat mig!
men jag är förälskad...
förälskad i dig
jag tål..
och sanningen i min kärlek
är att
min kärlek för dig är stark

Jag kan vara uttröttad
men jag dör aldrig
för jag vill komma till dig
på en flodvåg
vill inte försenas
för jag vill med dig
förenas

 

 

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-24 19:59



Bookmark and Share


  Anna*
En kärleksförklaring som berör. Bokmärker och applåderar din passion och förmåga att uttrycka den i skrift
2010-09-27

  LenaJohansson VIP
härligt...och vackert och bra skrivet
2010-09-25

  sulimaa
En alldeles magiskt underbar kärleksförklaring som fastnar djupt inne i själen...
2010-09-24

    OskyldigtBlå
Utomordentligt skrevet.. fantastikt grammatiskt skrevet. <3
2010-09-24

  Elaine.S VIP
Smäktande, det här är kärlek, en sån där kärlek som inte går att dölja. Härligt att läsa!!
2010-09-24

  Suzy med punkterna
Ordlös så bokmärker jag!
2010-09-24

  SagaArt VIP
Förälskelse på hög nivå. Me like :)
2010-09-24

  M.B
ryser , så fin text :)
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m