Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mitt språk

men känner att jag måste ta tag i ämnet.




Tömd men aldrig glömd.

 

Våldtäktspungen är tömd

och dess tidigare innehåll

är nu ett ständigt

vit slemmigt var

i offrets självkänsla.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-17 10:59



Bookmark and Share


  aol
kraftfull ann poesi
2008-01-25

    Elina Möller
Aj som fan. Med så få ord blir det så bra, så talande och verkligen träffande. Bokmärkes på stört!
2007-11-25

  Lilla My* VIP
En stark dikt som finns i verkligheten!!
2007-11-18

  Hildegun Relefors
S T A R K T!
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf