Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du?

Jo, visst förstår jag
men det hjälper väl föga
du är inte här och

jag avskyr det!!




Fri vers av Lapptanten
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-17 17:37



Bookmark and Share


  Peppe11
HEJ...Åhh jag känner igen det...
Frågan och svaret vet man, men känslan är så svår att förklara.Du gör det däremot såå bra..
Underfundiga du,,
Kram P
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten