Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du din svinpäls


Du ...du

 

Du rörde vid mig

såsom ingen annan gjort

bet mig i rôven

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 514 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2007-11-17 21:21



Bookmark and Share


  Jer
Denna känns,
all the way
to the bitter end.

2007-11-25

  Catrin
Här trodde man det skulle bli något pluttenuttigt och så är det bara vrålkul, gillas!!!!
2007-11-23

    Manuela
Hahahahahah..ja, och je blev beten på pôppen , ett styggt blåmârk intyger dä..
Se Kônstigt fôlk dä finns :)
Kramar i massor!!
2007-11-22

  Markattan
En skön portion humor
på tre korta rader ;o)
2007-11-19

    Aurora Borealis
Mycket rolig och underhållande!
2007-11-19

  devilsangel
He he he...din stackare *L*
2007-11-19

    *Zenobia*
vänd aldrig baken till... :)
2007-11-18

  Nina V A
hahaha galenskap som vidgar söndagen till ett solsken
2007-11-18

  Lillasyster F
Aj!
Inte hårt hoppas jag.
Oväntad vändning i sista raden, fyndigt!
2007-11-18

  rebecca d
*fniss*...så kan det gå *s*
2007-11-18

  Lilla My* VIP
He he**Du skriver så gött om vardagshändelser;))
2007-11-18

  SusanneStrömstedt
Tur för dig att du inte blev biten i ansiktet *asg*
2007-11-18

    Maria Malm
Haha...där kan man snacka om rörelse..
2007-11-18

  "Silver" VIP
Hi hi hi ... det är ju en liten 5-7-5 detta ... och vilken volta sedan! Applåd!
2007-11-18

  Yvonne
Tror jag skrattar på mig! Vilken underbar humor du har! Applåd!
2007-11-18

  aol
jag tyckr mig höra ylet under under en bitande kall måne
får sätta på en munkorg kram
2007-11-17

    ej medlem längre
Det var en attans svinpäls! Det var ju i gräset han skulle bita i ;)
2007-11-17

    eva m h
Hade han elaka baktankar??
2007-11-17

    JJ VIP
Låter som du mött ett vildsvin! Mvh. JJ.
2007-11-17

  © anakreon VIP
Spåren utav dessa bett
är de vackraste man sett!
Carl-Erik
2007-11-17

  Ola Rydberg
underbart
texten alltså
2007-11-17

  DanSan
****************************

Men BodilSan då . . . hoppas det
inte blev märke hehehe . . .
Men så är det när man är på bettet!!!
*SKRATTAR*

****************************
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg