Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkognito

Vem är jag?
Ingen. Ett namn.
Dopvattnets ljumma konstaterande.
En i kretsen, men ändå inte..
Tilltalad, tillfrågad, tillrättavisad.

Vem gömmer jag?
Någon. Inkognito.
Spindel och fluga.
Jägare och byte.
Erfaren och otillräcklig.
Konsekvent men villrådig.
Vad söker jag?
En namnlös identitet.

I rymd, i ljus, i evig natt.
Där är mitt jag.
Där ingen möter någon.




Fri vers av Nils-Ivar Lindström
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-17 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström