Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lätt att såra

Det är så lätt att de knivskarpa orden sårar

i själens djup ,så lätt att tårar bränner

det är så lätt att säga det man aldrig borde sagt

men det ordet som läker såren

det ordet som lindrar

det sitter som fastfruset i is

i vårt hjärta

ja det är lätt att ge någon smärta

men att säga det enkla ordet

förlåt

det är ofta mer än svårt.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-11-18 01:12



Bookmark and Share


    eva m h
Så sant!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~