Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På morginkvisten


Då jag vaknade av oljudet - igen och igen-
Kom jag att tänka på mönstret i väggen
hasande vid morgontimmans första dimma,
rum till rum, ett mönster - fast ändå,
bara jag...
På soffan längst bort från källan,
under himelen längst ner.
Fåglar uppå taket passerar, två stycken,
en sitter stilla. Den andre trillar ner.

Ingen sömn fast det är drömmens önskan,
att visualisera sig medvetslös.




Fri vers av Overs
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-11-18 13:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Symboliken är tydlig och dikten är vacker
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Overs