Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Värmer Dig Så Du Vet Att Jag Finns Här Och Viskar Så Att Du Inte Ska Få Tinnitus








Var jag för nära för att du skulle kunna känna min andedräkt i ditt hår?

Var jag för nära ditt öra för att du skulle kunna höra när jag sa att jag älskade dig?

Jag kom för nära för att kunna trösta dig.




Nu tar jag ett steg bakåt så att du ska se.

Så att du ska kunna se hur mycket jag bryr mig.

Så att jag kan prata vanligt utan att oroa mig för att ge dig tinnitus.




Men du skakar av kyla.

Skit samma om du inte kan höra mig.

Om vi kramas är du i alla fall varm.









Fri vers av Kramgalen
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-18 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen