Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så om jag älskar dig...

Så om jag älskar dig ,bör jag ändra mig ,

jag bör var den som behagar ditt öga

någon som du kan kalla din trofé

Så om jag älskar dig ,bör min midja

var lik en vidja

mina tänder liksom pärlor

jag bör likna en staty ifrån grekland

vara en gudinna från havets skum

men vet du vad min älskade

om du älskar mig kanske du borde

vilja ha mig precis som jag är.

Annars kanske du inte är riktigt kär.

 

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-18 16:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket sann...kärleken ser djupare än till tänders pärlrad och vidjesmala midjor...väl beskrivet
2007-11-18

  Maria Zena Viklund
men Gudinna är du ändå!
2007-11-18

  Maria Zena Viklund
så sanna ord!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~