Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åh älskling hur blev det såhär

Tårarna faller
och lämnar svarta mascararänder
på mina kinder
och jag känner mig ännu fulare
hemskare

Åh älskling
vad hände
egentligen
är jag paranoid som tror
at du har glömt
eller är jag ensam
så oändligt
ensam
som jag känner mig

Aldrig någonsin
har det kännts annat än vackert
när pianot spelas långsamt i moll
men nu känner jag plötsligt igen
mig i den dystra melodin
och den ekar
och åker rakt
rakt in i hjärtat

Är jag glömsk
har jag deprissionsalzheimer
eller har jag faktiskt varit glad
har jag haft lycka
jag minns det
iallafall inte

Har det funnits
eller har jag börjat dagdrömma
är det bara rena illusioner
eller har jag varit lycklig
jag kan inte svara
och jag känner mig ännu dummare
än mer ovetande

Den du var förut
var är den
har man två människor i sig
två själar
varav en av dem är död
eller borta
ur mitt tårfyllda synfält

När det är mörkt
kan man titta
men inte se
bara svart
svart
svart oändligt mörker
var är du älskling
hur blev det såhär

Min kudde
har jag faktiskt delat den med dig
har ditt hår
legat mot min rosa kudde
eller drömmer jag
har den faktiskt
varit annat än blöt
av tårar

Var är du älskling
nej inte du
den du var förut
den jag älskade
jag älskar inte livet mer
då måste du väl ändå vara borta

Åh älskling
lämna mig inte här
när du är borta
jag ser dig
men förut kunde jag se innuti där
nu ser jag bara utanpå
ett kallt skal
som jag inte känner

Åh älskling
hur blev det såhär





Fri vers av RutigKjol
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.