Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönhetssömn

Är det skönhetssömn
när en naturligt vacker,
likblek skönhet
sover föralltid
eller är det bara
döden




Fri vers av RutigKjol
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-11-18 18:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En fråga
som dröjer kvar...darrar...
2007-11-18

  charlotte hedendahl
Intressant och ganska kul fråga,när man tänker efter!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.