Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske jag inte är ensam om att vissa saker som funderas på blir så övermäktiga att man måste sluta att tänka. Den dagen jag går med ett sånt djup in i att få en viss förklaring eller ett visst svar, då kan jag nog räknas som tokig.




Tankar i det övermäktiga

 

Det finns ingen början inget slut

Det finns inga ramar

inget golv

inget tak

Inte heller väggar som kan hindra

Som ett hav utan yta

utan botten

utan vatten

 

Ibland blir mina Tankar så




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-18 21:22



Bookmark and Share


  Mats Henricson
OERHÖRT DJUUUUUUUUUUUUP präglar dessa vackra rader.....
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP