Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kommer det ångest

Så tillsammans med Kalles kaviar och
lugna favoriter på morgonen får du
ditt morgonkaffe och tidningen ger
mord och elände serverat till frukost

Bäbisen låg på parkbänken
och drack vodka
Någons bäbis någon gång
Sorgligt är det ibland att betrakta
livets riktiga Bergman

Nu är snart julen här
och du kan få
ångest för 99.90




Fri vers av Spirit
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 00:42



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Japp, här kommer jag!

;-)

Tänk att vi inte bara frivilligt utsätter oss för ångest, vi är t.o.m. beredda att betala pengar för den.. hehe.. Någon eller några tjänar grova pengar på att många andra mår dåligt.. Det är något som får mig att känna ångest.
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit