Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formpress

Ehh...chefen?

Vad är det, Hedberg?

Jo, alltså...jag tror vi har ett problem här...

Vadå? Är det något som är fel?

Tja...fel och fel...men det är något som inte riktigt...passar, liksom.

Passar? Hur menar Hedberg då?

Ja, men kom med här får du se, titta här...

Titta, den här passar inte alls in i formen. Den flyter liksom över kanten, hur jag än försöker så kan jag inte trycka ner den i standardformatet. Det går bara inte.

Jaså...ja, det var ju inte bra...hm...

Kanske...kanske om jag...skrapade bort lite? Av det översta?

Vända här Hedberg, jag går och ringer Huvudkontoret. Rör ingenting!

Okej, chefen, okej okej...

*viskar*

vill du det, lilla vän? vill du att vi skrapar bort lite av det översta? nej, det vill du inte, tror jag...då är det ju inte du längre... 




Övriga genrer av Lilla Lina
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina