Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

          




Dina bokstäver

 

 

Varje liten bokstav du ristar in
gör något särskilt i mitt hjärta

Ibland väcks längtan
en annan gång vaknar vemodet i mig

När solen sken och fåglarna sjöng sin befriande vårhymn
väckte dina bokstäver hopp i min själ

Du undrar vad jag hoppas på
och kanske undrar jag själv

Det jag vet är min längtan
och att dina bokstäver inte kan fylla den

 




Fri vers av Jojo
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 12:03



Bookmark and Share


  Mats Henricson
en vacker, längtansfull text som borde få objektet att tända på alla cylindrar !
2007-11-19

  Rosmarin
slutraderna är så bra

det finns sånt i livet som kan väcka längtan, visa vad man längtar efter, men det är inte just det som väcker den som är ens mål

utan det är just en väckarklocka

som kan hjälpa en att börja ge sig ut och leta efter det man längtar efter
2007-11-19

    smurfelinan
vackert och sorgligt...
gillade den jätte mycket!!
2007-11-19

  Albert
du skriver så himla vackert
och vemodigt
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo