Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjenakinesen!

Det är Måndag. Skola med mentorsträff, Matte, No, Svenska och Franska. Måndag, Måååååndag med jäkligt långt och sömnigt Å. Kunde inte sova i natt men det är väl inget nytt? Men jag började bli lite nervös när klockan blev 05:00 och jag skulle upp och leva vid 06:00 tiden. Hopp som happ, man har väl inget val! Så nu sitter jag här, efter vikarietorterande lektioner. Stackars lilla blonda sak. Men det är vårt jobb att härda dom! Om dom inte får jobbiga ungar nu så kommer dom aldrig klara det sen. Hehe, men hon var som sagt lite blond i IQt. Eftersom efter käre Freja förklarade att förra lektionen gjorde vi blott inget än att lyssna på en slags förvirrad, verbal, inre monolog om stjärnor och tuggumi från vår vanliga lärare. Som med ett ord ser ut lite som Dr Snuggels elaka kusin. Detta förstod vikarieoffret som att vi jobbade med just stjärnor och lätt frustrerad skickade iväg oss att skriva om stjärnor.

Så jag slog mig ner med några tjejer och skrev en ytterst oseriös berättelse om stjärnor, planeter och annat dylikt. Jag kan fritt citera Jacquline \"Uranus är en planet som är lite ja, \"handikappad\" för den snurrar lite på sne, lite diskbrottsaktigt.... Som Sofias mamma!\"

Jag vet inte var vikarien tog vägen för vi fick aldrig tillfälle att lämna in den. Synd och skam. Och min fina liknelse mellan stjärnor och folk. Och att det var en mycket dålig idé att åka rätt mot solen, för då blev det lika illa ute som för en Pigelin i Satans kallingar.

Ush, svampaktiga köttbullar till lunch, nej fy för makaroner jag gick hem. Letade igenom frysen efter något ätbar och hittade Valnötsglass! Älska, kära kära älskade mamma som köper min favorit fast att hon själv hatar det. Mums, min lunch: Sprite och Glass eler en 1½ timmars sömn och flumlektioner. Hm, det är bra att man är ung.

Nu så såg jag massa trevliga kommentarer från snälla människor här på poeter.se, ni är så goa att en bakelse känner sig äcklig!


TJolaopp potatismos, nu måste jag äta snabbt och springa tillbaka till lilla Sorgenfriskolan.


NEJ ÄLSKADE VALNÖTSGLASS, JAG VILL INTE LÄMNA DIG!
*ätaätaätaäta*

Bah, hjärnfrys!




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 12:34



Bookmark and Share


  Albert
du lyser!!!
som en stjärna
Morgonstjärnan
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema