Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som blev något iallafall..


Viskning


andas viskning

där långt bortom

vi viskar

hör tystnaden

långt bortom

en tidlös tid

vi är ett med samma tankar

du & jag




Fri vers av Lindizz
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-20 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz