Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblindande förfall

vi stod under en svart himmel
och natten speglades i dina ögon som även de var svarta av glas
du viskade vackra ord i min mun,på dina läppar vilade elakheter
som lät så vackra
men jag hörde inte vad du sa på riktigt
för
du förtrollade hela min värld

du berättade om dina drömmar
och
jag lyssnade spänt
hjärtat bultade så hårt i bröstet
att det gjorde ont
och jag funderade nästan på att be dig
att slita ut det
för min skull
då chockade du mig med orden:

\"Låt oss hoppa bungyjump genom sagornas universum för att finna tiden!\"

jag blev så besviken
du krossade allt

men du förstod inte varför



så jag vände dig ryggen och tänkte:
de som hoppar bungyjump är bara för fega för att ta självmord...




Övriga genrer av soulmate_
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 20:25



Bookmark and Share


  P o e t r y S o f i e
Underbar dikt! Diggade vartenda ord :) Dock tycker jag själv att det inte är särskilt modigt att ta självmord, snarare tvärtom. Men som sagt, underbar dikt! Applåder, applåder :) Hade bäst.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_