Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstblomma

Nu är det höst
säger dom
Jag ser inte det

Känner bara fröet
som gror
ger det extra näring
vill att det ska växa
komma ut ur jorden




Fri vers av Annette Andersson
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 22:12



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så vackert!
2007-12-07

  Manal
dina ord blidar poesi.
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson