Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag, den 19 november 2007, på väg till ett möte på ett annat företag...


Det lilla betydelsefulla

Jag hörde lilla lövsångaren
som sjöng så vackert
i den bladlösa busken
invid stora stentrappan
mellan gråa husen

Frågade mig då
Vad är jag, om inte endast
ett litet sandkorn
på havets botten?




Fri vers av Annette Andersson
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-19 22:32



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Underbar ögonblicksbild av livet i det lilla.
2007-12-07

  Yvonne
Vacker dikt som fångar det speciella ögonblick när man inser hur liten man är på jorden och ser storheten i det lilla. Applåd!
2007-11-20

    eva m h
Fina ord och tankar! Andas ödmjukhet.
Tycker om namnet \"Det lilla betydelsefulla\" .
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson