Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur många tänker så? \"hej alla dyra fula tanter, som knullar till sej diamanter\" sjunger Uggla.


Är detta va du tänkte


Är detta vad du tänkte

Ta mej för pengar

För att jag skulle va rik
För att kontot var stort
Plånboken tjock

Bilen var ny

Lägenheten fin
Och min….



Haha så blåååst du blev

Kontot stort med – i början

Plånboken full av kvitton och papper

Bilen var ny, för längesen

Lägenheten hyrd
Men min


MEN om du skiter i detta
Och vill ha en riktig man

Så finns jag här…




Fri vers av LassO
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-11-20 02:20



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ha ha. Du har humor och självdistans!
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO