Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

toner

idag
spelades ett munspels
sorgsna toner




Övriga genrer av svartasfalt
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-05-09 10:25



Bookmark and Share


  Markattan
Få ord som skänker ett kraftigt vemod. Snyggt komponerat!
2005-05-09
  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt