Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske en annan dag


VI KANSKE BEHÖVER EN ANNAN DAG.
Utan att tänka skriker du ut orden.
En annan dag.
För att leva.

Med en penna
följer du redan ifyllda linjer.
Det är ensamheten du försöker fylla i.

Just nu,
Och sen,
Imorgon
Kommer allt bli så
bra.

Orden
Faller
Och
Du
Faller
Med.

Vi kanske behöver en annan dag
Då vi kan tänka klart.
Och förstå
varandra.




Fri vers av svartasfalt
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-15 02:06



Bookmark and Share


    theredroses
Fin dikt:)
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt