Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gillar inte mjölk

I mitt kylskåp brukar hyllan
där mjölken ska stå
vara tom
jag dricker inte mjölk

jag har som många
andra trott att te är
livets dryck
(kanske till och med själva livet)

helst sju koppar
med gråt som tilltugg
om dagen.

Men tiden började springa iväg
och teet och gråten smälte bort
likasom vintern och all
isolerande snö

Men så idag
jag öppnade kyskåpet
för att
ta fram juice
så fanns där mjölk
i alla de färger

(det måste vara han eller hon.)




Fri vers av svartasfalt
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-01-14 15:41



Bookmark and Share


    victor apocalypticern
Är jag den enda som verkligen fastnade så mkt för den här dikten. jag är svår koncentrerad gällande andras texter. Den här dikten läses, och är fin.
jag kan inte gie dig mer feedback än att jag fastnade. älskar slutet "i alla färger"
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt