Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaos som lugn

Du kallar det lugn
ditt eget kaos.

Staden där klockan passerat tre
två människor trevandes för att gå hand i hand
hoppas på att händerna ska passa ihop.

Gatulyktan utanför fönstret gör så att
blomman i fönstret förvandlas till en flamingo

springandes, snubblandes, frågandes
snälla låt mej följa med dej, dit du ska

svar som flyger genom snöflingorna för
att slå dej i bröstet. så hårt.

Du kallar det lugn.
ditt eget kaos.




Fri vers av svartasfalt
Läst 3423 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-02-05 20:19



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
det här skulle kunna vara en scen ur mitt liv...

"du kallar det lugn
ditt eget kaos"

så träffande.
2006-02-07

  Ord
...Hemmablind... är det Ord jag förnimmer..

att vänja sig till att se kaos som lugn...
normaltillståndet som borde vara brandlarm..
den inre spänning som får lätta snöflingor att
hota hamra sönder livet självt..

Tack !

/ Crister
2006-02-07

  Slygoth
Den var ganska najs...^^
Men slaget på bröstet? Vad är det du vill antyda med det?
Jag är nog dålig på sånt här...:S
2006-02-07

  madinsane
i like it too!
2006-02-06

    Sanne
Staden där klockan passerat tre
två människor trevandes för att gå hand i hand
hoppas på att händerna ska passa ihop.

Smått genialisk ordkonst, du beskriver bra den den tvåtydighet av lugn och kaos du vill förmedla.
2006-02-05

  Wretling
I like it!
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt