Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögnare

Tiden i minnet
tiden vi försökte glömma
Misstag görs i oändlighet
Inget att förlåta.
Du vet att jag är en lögnare.
För dig.




Fri vers av svartasfalt
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-01-09 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt