Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärna

stjärna

jag ska bli en stjärna

snabbt och rörigt byggs jag ihop
i mitt huvud

den ska bli fin

en stjärna med många många uddar

men allt trasslar ihop sig

och jag
vill inte längre vara en stjärna

huvudet värker och snurrar som aldrig förr

blunda inte
stjärnan som skulle bli jag uppenbarar sig igen

jag vill inte

står inte ut


störmigintemerlåtmigfåsova




Fri vers av svartasfalt
Läst 541 gånger
Publicerad 2005-12-15 11:42



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Målande och starkt skrivet!
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt