Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd






Var inte rädd

det går en väg

igenom allt

någonstans i Universum

och mycket nära dig

bor Någon

som vill leda

dina steg

lyssna till tystnade

där hör Du bäst Hans röst

Han vill säga dig allt

du behöver veta

visst är marken ojämn


ja- ibland nästan oframkomlig

men det är din väg
och du går den inte ensam

Han går med

och när du faller

lyfter Han dig

och bär dig....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-20 14:32



Bookmark and Share


    tramp
Ängla vacker text…kommer att tänka på en sång…eller en psalm
Som jag inte kan komma på vad den heter men gudalikt.
2007-11-21

  Lilla My* VIP
Vackra stora ord som ger ett inre lugn!
*Applåd*
2007-11-20

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Jag sträcker upp handen ibland jag med. Tack för att du påminde mig. Hälsar vännen Fredrik
2007-11-20

    Damm
helt underbart vacker
2007-11-20

    Lindizz
Orden \" var inte rädd\" känns tryggt. Fint skrivet.
2007-11-20

  karenina VIP
fin och rofylld, det andas lugn över dessa rader. tycker om titeln.
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius