Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November

November doftar kyla
där trädens stolthet bor
av längtan de gro

viskar - värme

November doftar värmeljus
där i mörkret vi lyser upp
som en glödande tro

viskar- närhet

November doftar innerlighet
när havet fryser till is
där tystnad vilar i ögonblick

viskar - november är nuet




Fri vers av Lindizz
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-20 14:43



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Fin hyllning till månaden november. Som annars lätt blir lite deppig. Den här dikten andades hopp och vackra tankar!!
2007-11-22

  Mats Henricson
Härligt gnistrande novembervykort !
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz