Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting är en sekvens av sådant som inte händer



klapprar ögonlocken mot någonting



som aldrig kommer fram



ett tåg på cirkulära spår



ingenting stannar



ingenting spårar ur



det är självklart



problemet









Fri vers av Mögelhud
Läst 624 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-20 17:07



Bookmark and Share


    Trast
Koncentrerat. Bra.
2008-01-13

  Johannes
Jag gillar, framför allt de sista fyra ... bravo!
2008-01-12

  am
inte ofta jag läser en dikt som verkligen tilltalar mig. jag bokmärken denhär.
2007-11-28

  edvin medvind
så självklart snyggt. bra.
2007-11-27

    The one winged angel
som siripiri den skilde sig. men det betyder inte att den inte var bra. mycket bra gjort.
2007-11-24

  VictorÅström
asbra, gillade särskilt \"ett tåg på cirkulära spår\" bra formulerat och skön text
2007-11-24

  Siripiri
Den skiljde ut sig från andra texter. Den var väldigt bra. klockren.
2007-11-24

  Elin R
Mycket bra. Kärnfyllt och intressant.
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud