Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördömer kärleken


Den som säger att man inte kan älska nu
Har aldrig älskat själv




Du lär dig hata kärleken
för allt den står för

med ett krossat hjärta i handen
står du ännu en gång ensam

på vägen mot helvetet


Du förbjuder kärlek
Du fördömer den

Ännu en gång står du på grus vägen mot huset
med ditt krossade hjärta i handen

Och säger att kärlek är ingenting för dig
Aldrig.





Fri vers av Mone
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-11-20 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone