Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så mycket som ska hinnas med innan 24 december. Varför är det så? Vem väljer och bestämmer?




Julstöket

 

Julstöket blåste snabbt förbi

i brådrasket

glömdes glädjen

ihjälfrusen

satt den på balkongen

med gapande mun

 

December 1991

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-23 07:18



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en äkta julskräck det kan sluta med förskräckelse!
2007-11-29

    Maria Malm
Man ska väl inte stöka så glädjen kommer bort.
2007-11-24

  katt.inc
Så mycket stress för några futtiga dagar då allt skall vara perfekt och lyckligt, det är inte värt det och mycket sällan uppnås det, precis som du skriver i din dikt.
2007-11-23

  stella
Det ligger så himla mycket i dina ord! Vi glömmer bort glädjen i all stress och alla måsten. Den här tar jag fram varje gång jag tycker jag inte hinner med...
2007-11-23

  Michaela Dutius
julstressen genom åren har tagit död på allt för mycket julglädje.
Det finns en stilla glädje i julbudskapet...fred på jorden...
2007-11-23

  Lena Renman
Hej JJ, ja vet du, håller med dig, för annars fryser ju glädje ihjäl
Lena
2007-11-23

    JJ VIP
Ja julstressen får gärna frysa ihjäl för min del... Mvh. JJ.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman