Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om krogbesök efter krogbesök


Krogbesök 237

Personifierad
lätt attraherad

Inte som oss
du kom loss

Skyddad med spray
jag är din lakej

Alltid samma visa
jobbiga killar jag avvisa

När det väl bär hem
får jag ändå sova ensam i min säng




Fri vers av hbr
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-11-20 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hbr