Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem minns inte... den första gången...


Dina ögon sa...

Dina ögon sa
Du har visum hit
Ta hela mej
Eller lite bit för bit
Min ögon sa, jag ska

Din kropp var spänd
Huden var liksom elektrisk
Plus och minus på en gång
Det var ingen risk
Att du inte var tänd

Min känsla var som sprängd
Åt alla håll
Känn på mej, viskade du
Och det fanns ingen koll
Ingen tanke var förträngd

Känn här på min fukt
Du förde ner min hand
Till ditt innersta av kropp
Till det som man ibland
Kallar kärlekens frukt

Så kom någon och viskade
Är du där inne
Ni borde ha ett straff
För ni plågade vårt sinne
Offentligen piskade


Men ändå, man minns mest
Första gången som man fick
Känna på det ”förbjudna”
Och även om det inte gick
Så var det en fest….




Fri vers av LassO
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-21 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO