Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara vara snäll och varna dig.

 

Kom inte dit för jag ska vara där.

Ja just det, just jag

Och då finns det ju ingen anledning för dig att komma dit.

Bara orsaker till att hålla sig undan

ändra dina planer

och sticka någon annanstans.

 

Snälla...




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-21 18:39



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vill du vara så snäll och komma hit...skrivet i en annan form som är kul!:)
2007-11-21

    Nattviol
vad konstigt...
jag läser bara en
bön om att få mötas!!

vad konstigt..

; )
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf