Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God, knappast!





Höger skulderblad värker

kan väl aldrig tro att

en vinge försöker tränga fram

snarare ett felplacerat horn




Övriga genrer av katt.inc
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-21 18:48



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
*ler brett* Man kan aldrig så noga veta :)
2008-02-05

  -Ulla Tilemo- VIP
Svart humor kommer man långt med. Den bits så skönt!
2008-02-02

  lodjuret/seglare VIP
du kanske har kudden full
av skattemedel
och om du skakar den
kommer det ut en sedel

för många för att få mera plats
ta dig en funderare
ge dig sen ut på en seglats
en på havets vida spegel

där värmer kanske solens skiva
gör dig brun, röd o vit
kanske kan det dig upp liva
så samvetet kan stryka flagg
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Det har att göra med vad som finns inuti oss.
Av frukten känner man trädet.
Ursprunget bestämmer arten.
2007-12-25

  KristinaE
.. med vingar blir våra liv ljusa med horn blir de mörka.. alltså hellre vinge än horn om jag får be.. gillar dina rader!
2007-11-22

  poemthing
haha. Jag tror det är en vinge också ;)
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen