Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans där.

Någonstans bland tårar var vi nära drunkna

någonstans bland hårda ord var vi nära att gå sönder

någonstans bland de svikna löfternas timmar

var vi nära att försvinna

men vi ville inte låta det där som gjorde ont vinna

vi ville måla om tavlan av världen

vi ville ge den nya färger

torka bort tårarna som nästan dränkte oss

men då hade vi väl torkat bort sanningen med

vi ville famna varje ensam människa

se alla dom som kände rädslan krypa som myror mot sitt skinn

vi ville torka tårarna ur någons ögon

ändra hela världen för en stund.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-21 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~