Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du är älskad

Jag hör vad du säger
jag hör under texten
jag hör vad jag vill höra

Hur kan vi kommunicera
på samma plan
när vi tänker så olika

Jag hör vad jag lärt att höra
jag hör med min medfödda kulturella
inlärda koncept
Kanske inte jag
Kanske inte heller du

Vem är vi nu
Kan jag vara du

I makrokosmos
är vi mikrokosmos
och vi är alla en å samma

Flyter i hop till en helhet
Så inte behöver du känna dig ensam
när vi är så många runt dig

Se stjärnan på himlavalvet
och se att du är en del av det stora
världsalltet

Och du är älskad
Bara att du finns är bevis nog
Annars skulle du vara ingenting





Fri vers av Spirit
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit