Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vakna tillsammans


Morgon

Det sker idag som imorgon
en längtad upprepning

tänder min förväntan

att vaken igen
höra dig andas.




Fri vers av stefan VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 12:01



Bookmark and Share


    Bögen
Fint åtegivande av en av livets vardagligheter...
2007-11-24

  Rakel Lorner
Grattis! Ömt och fint!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP