Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mitt hjärta...

ord faller inte längre

de stannar här inombords

tätt intill mitt hjärta.

Ord kommer inte ur mig

de lägger sig inte till rätta

utan allt blir tomt.

 Hjärtat känner

mer än tusen ord

 ovan varann.

Hjärtat känner

en saknad

till ord som faller fritt.




Fri vers av Lindizz
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-22 16:46



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Känns igen mer än väl, fint skildrat!
2007-11-25

  issac.a.m
Vackert..
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz