Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns även en nypublicerad texdt relaterad till denna som heter \"här växer inga blommor\", den är om kvinnan som inte är maria..


Det regnade inte i somras

Kvinnan som inte är Eva
har fått ny blå ögonskugga
De gamla visa tanterna
bakom disken på ICA tittar bort
blinda efter år av saker man inte ser
Men allt är så bra med den nya bilen
och barnen är duktiga i skolan
Fast lilla blonda dottern gråter
när hon tror ingen ser på
Men fröknar tröstar, muttrar lite och så
Inte ska hon gråta
med en så stilig pappa
Inte ska hon gråta
med en så vacker mamma
i en så stor och vacker villa
Här bor ju ännu en perfekt
Övremedelklassförortsfamilj
Lyckliga modern som inte är Eva
i en villa med vitt staket
och väldigt många dörrar




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-05-09 19:06



Bookmark and Share


  aftermath
precis som dina andra alster är även denna mycket mycket bra!!
orden passar mina tankar.
2005-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain