Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är våra ögon klara nog



Har vi tid att lyssna

till viskningarna mellan orden

har vi tid att ta emot

det som blev sagt

bor i vårt hjärta

en villkorslös och gränslös

kärlek

som kan tina den tjäle

som livsvintern lagt

kring ett människohjärta

är våra ögon klara nog

att se gråten

bakom stelnade leenden

att se sorgen som skapat

hatet

har vi tillräckligt varsamma händer

för att lösa

de händer

som knutits i kramp

genom år

av smärta

och övergivenhet?




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-22 19:39



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
det är bra frågor, förmodligen de bästa att ställa, vackert!
2007-11-22

    eva m h
Jag kan i sanning svara Nej på den frågan. Ja är inte där men jag vandrar på vägen till.............
2007-11-22

  Annette Andersson
Tänkvärda ord som går rakt in i djupet
2007-11-22

  rebecca d VIP
ja, allt det där behövs i en frusen och hård värld...varsamt
2007-11-22

  Lise-Marie
underbar och så mycket sanning i varenda mening. Jag vill läsa den om och om igen.
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius