Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckostunder



Stunder av fullständig lyckokänsla är kanske alldeles för få

men om de var för många skulle de försvinna i mängden




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-22 22:25



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Bevingade ord, änglar skulle dem uttala............
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP