Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig





Se mig

med alla mina fel, brister

och tillkortakommanden

och ta mig sen som jag är




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-23 08:48



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja det är väl vad vi alla önskar innerst inne ..
2007-11-23

  Mats Henricson
Utan den ringaste tvekan antar jag denna lilla ljuvliga uppmaning !! Mitt i prick !!
2007-11-23

  Mats Henricson
Utan den ringaste tvekan antar jag denna lilla ljuvliga uppmaning !! Mitt i prick !!
2007-11-23

    eva m h
Ja det är nog det vi alla längtar efter!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis