Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets broderi





Jag broderar på livets broderi

stygn läggs till stygn

medan håren sakta grånar

ibland sticker jag mig och livets nål är vass


vissa partier sys med den mörkaste av trådar

andra blir ljusa och skimrande


jag slutar aldrig sy på livets broderi

inte förräns livstråden klipps av

för alltid




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-23 14:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så enormt vackert du skriftar om livets broderi..de mörka och ljusa trådar som slingrar sig genom tiden!!!!!
2007-11-23

  Mats Henricson
Underbar fabel, din hänsyftning till livet är BARA SÅ HIMLA FIN !!!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis